Anderlecht gaat in zee met D'Onofrio

VRIJDAG, 25 NOVEMBER 2011, 08:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zal gaan samenwerken met Luciano D'Onofrio. De oud-voorzitter van Standard krijgt geen functie binnen de club, maar Anderlecht zal met D'Onofrio "op bevoorrechte wijze samenwerken inzake transfers".


Gisteren om 17 uur kwam de Raad van Bestuur van Anderlecht samen. Na afloop stuurde paars-wit volgend bericht de wereld in: "Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock heeft, op het einde van de Raad Van Bestuur, aan de leden van de RVB meegedeeld dat de club zal rekenen op de diensten van de heer Luciano D'Onofrio. Deze zal op bevoorrechte wijze met de club samenwerken inzake transfers. De directie van RSCA zal de transferdossiers beheren zoals de club het al altijd gedaan heeft. RSCA geeft verder geen commentaar."

Concreet wil dit zeggen dat op de Belgische markt enkel Anderlecht een beroep zal kunnen doen op D'Onofrio. Een officiële functie krijgt D'Onofrio dus niet. Daarvoor kreeg Vanden Stock te veel tegenwind van zijn Raad van Bestuur. "De media hebben de voorbije dagen zoveel druk gezet en zoveel meningen over D'Onofrio gepubliceerd dat het quasi onmogelijk was geworden om Luciano een officiële functie te geven", aldus Vanden Stock in Het Nieuwsblad.

Bron: RSCA.be, Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



anderlecht-online forum