Özyakup verkiest Feyenoord boven Anderlecht

WOENSDAG, 23 NOVEMBER 2011, 12:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Oguzhan Özyakup (19) heeft van Arsenal groen licht gekregen na de winterstop elders ervaring op te doen. Zijn manager sprak al met Anderlecht en Genk, maar de middenvelder zelf verkiest een overstap naar Feyenoord.


Özyakup is een Nederlandse middenvelder die bij Arsenal tegen de eerste ploeg aanleunt. Behalve Anderlecht en Genk tonen ook drie clubs uit de Engelse tweede klasse interesse om hem te huren. Vanuit Nederland meldde zich nog niemand, maar de voorbije zomer stond Özyakup dicht bij een overgang naar Feyenoord.

"Het verhaal met Feyenoord was heel serieus, we waren heel close, zegt Özyakups manager in Voetbal International. "Waarom het destijds niet door is gegaan is een beetje onduidelijk, maar wellicht komt het in januari alsnog tot een overgang naar De Kuip. Dat sluit ik niet uit. De voorkeur van Oguzhan zelf gaat in ieder geval uit naar Nederland."

Bron: www.vi.nl



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.