Na Laçi wacht Vitesse of Dundalk

MAANDAG, 2 AUGUSTUS 2021, 14:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De UEFA heeft zonet geloot voor de laatste voorronde van de Conference League. Als Anderlecht in de derde voorronde zich de betere toont van Laçi, wacht daarna een duel tegen Vitesse Arnhem of Dundalk.

Vitesse eindigde vorig seizoen als vierde in de Nederlandse Eredivisie. Met tien doelpunten werd Club Brugge-huurling Loïs Openda er medetopschutter. Zijn uitleenbeurt werd deze zomer met een jaar verlengd. Deze zomer versterkte Vitesse zich onder meer met Nikolai Baden Frederiksen, een huurling van Juventus die vorige seizoen 18 keer scoorde in de Oostenrijkse hoogste klasse, en Yann Gboho, een 20-jarige linksbuiten van Rennes. Beiden komen op uitleenbasis.

Dundalk is ploeg vol nobele onbekenden. In de eerste ronde van de Conference League schakelde het Newtown FC uit Wales uit (4-0 en 0-1 winst). In de tweede ronde won het van Levadia uit Estland (2-2 en 1-2). 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.