Suarez: "Denk niet aan vertrek in januari"

MAANDAG, 21 NOVEMBER 2011, 13:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez blijft de weg naar doel vinden. Met twee doelpunten zette hij Anderlecht op rozen tegen STVV. "Het is de eerste keer dat ik tweemaal scoor in de Belgische competitie", zo vertelde hij achteraf.


"Het klopt dat ik al betere wedstrijden heb gespeeld, maar ik ben efficiënter geworden. Ik denk dat ik aan maturiteit heb gewonnen. Ik twijfel niet meer", aldus de Argentijn. "Maar dat heeft ook met het ritme van de wedstrijden te maken. Vroeger moest ik na een mindere prestatie wel eens naar de bank. Nu behoud ik het vertrouwen van de trainer en probeer ik in iedere wedstrijd iets bij te brengen."

De voorbije jaren kende Suarez vaak een terugval in de winter. Daar heeft hij nu geen schrik van. "Ik heb vandaag getoond dat het koude weer geen invloed heeft op mijn prestaties. Ik ben volledig aangepast aan het koude klimaat."

Door zijn goede prestaties zal er in januari ongetwijfeld gespeculeerd worden over een transfer. Maar Suarez is duidelijk: "Dat houdt me absoluut niet bezig. Vertrekken in januari interesseert mij niet. Ik wil met Anderlecht dit seizoen goed afsluiten."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum