Odoi: "Plaats verloren na Rupel Boom"

ZONDAG, 20 NOVEMBER 2011, 16:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Denis Odoi zal zijn ex-ploeg STVV straks vanaf de bank in de ogen kijken. De rechtsback begon aardig aan het seizoen, maar verloor gaandeweg zijn basisplaats aan Wasilewski. "Hij doet het goed en speelt ook sterke interlands."


"Ik heb tot nog toe altijd in balans gelegen met Wasilewski", zo weet Odoi in Het Belang van Limburg. "Na het verlies tegen Rupel Boom, verhuisde de trainer me naar de bank. Intussen kan ik weinig zeggen, ook al wil ik altijd spelen."

Bij STVV werd Odoi vaak geroemd om zijn polyvalentie. Bij Anderlecht ziet men hem vooral als rechtsachter. "Eén keer heb ik op het einde even op de linksachter gespeeld. Voor de rest altijd rechts", aldus Odoi. "Het wil niet zeggen omdat ik een paar keer sterk presteerde als middenvelder bij STVV, dat ik dat ook kan bij Anderlecht. Als ik zie wat voor klasbakken er bij ons op het middenveld staan."

"Doet me iets als STVV verliest"

Wat verwacht Odoi van het duel van vanavond? "Het zal van Anderlecht afhangen of STVV een kans maakt. Westerlo heeft evenveel punten als STVV, maar tegen hen hadden we het ook allesbehalve makkelijk. Ik was er twee jaar geleden bij toen STVV in Anderlecht won. Maar dat was toen in de beste periode van Sint-Truiden. Alles kan in voetbal, hé."

"Het doet me trouwens nog wel iets als de Kanaries verliezen. Ik ken er veel volk. Maar ik hoor dat het voetbal dat gebracht wordt lang niet zo slecht is. Er is nog wat tijd om de zaken recht te trekken", zo besluit Odoi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.