Selectie Anderlecht - Sint-Truiden

ZATERDAG, 19 NOVEMBER 2011, 10:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een weekje rust wegens interlandvoetbal ontvangt Anderlecht zondag Sint-Truiden. Paars-wit kan tegen de laatste in de stand geen beroep doen op de geschorste Roland Juhasz en de geblesseerde Dieumerci Mbokani.


Mbokani sukkelde de voorbije weken met de dij, maar speelde twee weken geleden verrassend toch tegen Cercle Brugge. "Dat heeft meer kwaad dan goed gedaan", zo vertelt Ariël Jacobs nu. "De blessure is niet erger geworden, maar ze is wel teruggekomen. Aangezien we de komende weken nog een pak wedstrijden voor de boeg hebben, willen we geen risico's nemen." Voor de rest is Jacobs opgelucht dat het interlandvoetbal geen blessures heeft opgeleverd.

Tegenstander STVV is bezig aan een tegenvallend seizoen, maar Jacobs is toch op zijn hoede. "Het is opmerkelijk hoe vaak ze de weg naar doel vinden. Ze hebben dit seizoen nog maar één keer gewonnen, maar wel al 19 doelpunten gescoord. Ze gaan tegenwoordig uit van een hele stevige organisatie en rekenen op de counter. Met Reza hebben ze daar natuurlijk de ideale spits voor. Anderzijds hebben ze ook al 32 tegengoals gepakt. Dat moeten wij uitbuiten."

Selectie: Badibanga, Canesin, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Kljestan, Kouyate, Marecek, Odoi, Praet, Proto, Safari, Schollen, Suarez en Wasilewski.

Bron: RSCA.be, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.