"Roger, ik wil samen Europa League winnen"

VRIJDAG, 18 NOVEMBER 2011, 15:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de kranten wordt vandaag uiteraard veel aandacht besteed aan de flirt van Luciano D'Onofrio en Anderlecht. Zo blijkt dat D'Onofrio en Vanden Stock het steeds goed konden vinden met elkaar, behalve de laatste twee jaar.


Bijna alle kranten weten dat Vanden Stock en D'Onofrio steeds een groot respect voor elkaar hadden en elkaar geregeld zagen. Alleen kwam er de laatste twee jaar een kink in de kabel met de affaire-Wasilewski en een dossier rond de tv-gelden. Deze zomer streken ze echter alle plooien glad, ver weg van alle camera's.

De voorbije maandag zagen beide heren elkaar opnieuw. D'Onofrio zou toen het volgende gezegd hebben: "Anderlecht kan de Champions League niet winnen, maar ik kan je helpen om de Europa League te winnen." Dit deed Vanden Stock, die ervan droomt om net als zijn vader ooit een Europese beker te winnen, nadenken.

Vanden Stock wil D'Onofrio graag inlijven in de club, maar niet iedereen ziet dat zitten. "D'Onofrio mag komen, maar dan enkel als raadgever", zo klonk het bij een topfunctionaris binnen Anderlecht die anoniem wilde blijven. D'Onofrio zelf zou ook enkel geïnteresseerd zijn als hij ook effectief macht krijgt. Volgens sommige bronnen zou hij hiervoor zelfs bereid zijn zich in te kopen in de nv.

Bron: De Morgen, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.