Safari: "STVV wordt geen hapklare brok"

VRIJDAG, 18 NOVEMBER 2011, 13:03 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Behrang Safari was de voorbije dagen met de nationale elf van Zweden aan de slag. Hij speelt er samen met Christian Wilhelmsson, een oude bekende van paars-wit. "We hebben al vaak over Anderlecht gesproken" aldus Safari.


"Chippen heeft nog steeds schitterende herinneringen aan deze club. Momenteel speelt hij in Saoedi-Arabië, maar hij is nog altijd een beslissende speler in onze Zweedse selectie."

Ondertussen heeft Safari bij Anderlecht een basisplaats afgedwongen als linksachter. "Iedereen vecht voor zijn plaats. Ik heb overal concurrentie gekend, zowel bij de nationale ploeg als bij FC Basel. Gezonde concurrentie jaagt me geen schrik aan. Het is zelfs positief, want het zorgt ervoor dat je constant alert blijft."

Zondag komt hekkensluiter Sint-Truiden op bezoek in het Astridpark. "De Truienaars staan misschien wel onderaan het klassement, maar een makkelijke wedstrijd zal het zeker niet worden. Iedereen verwacht een 5-0, maar dat zal niet altijd het geval zijn. Zo af en toe 1-0 in de slotminuten van een match, dat is voor mij even goed", besluit Safari.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.