"Transfer Kakooza vertraagd door corona"

DINSDAG, 20 JULI 2021, 14:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het is alweer even geleden dat Derrick Kakooza werd aangekondigd bij Anderlecht, maar het nieuws van zijn transfer is nog steeds niet bevestigd. In gesprek met Swift Sports Uganda vertelt Kakooza's manager dat corona momenteel spelbreker is.

"Vanuit Oeganda mogen we momenteel niet naar sommige landen reizen en België is er daar één van", vertelt Geofrey Kayemba Solo, Kakooza's manager en tevens parlementslid in Oeganda. "Maar Kakooza wil gaan en Anderlecht is klaar om hem te verwelkomen. We wachten nu enkel op een kans om naar België te reizen en we de langverwachte transfer kunnen afronden."

In Oeganda gaan er ook geruchten dat Kayemba Solo de transfer wil laten mislukken, maar dat doet hij af als roddels. "Ik wil hem niet hier houden. Het is mijn wens om hem profvoetbal te zien spelen in Europa."

Momenteel is Kakooza met de Oegandese U23 aan de slag op de CECAFA Cup U23 in Ethiopië. Dat is een toernooi met de nationale teams van de landen in Centraal- en Oost-Afrika.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.