Biglia moet 7 miljoen kosten, Juhasz 4

MAANDAG, 14 NOVEMBER 2011, 20:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens La Dernière Heure is Anderlecht niet bereid om Lucas Biglia te laten gaan voor minder dan 7 miljoen euro. Roland Juhasz mag de club pas verlaten als er 4 miljoen op tafel wordt gelegd.


Biglia laat al een tijdje verstaan trek te hebben in een transfer naar een grote competitie. Anderlecht lijkt zich er nu bij neergelegd te hebben dat de Argentijn komende zomer andere oorden op zoekt. In zijn contract is transfersom opgenomen waarvoor hij mag vertrekken. Je weet immers nooit welk bedrag een club die echt geïnteresseerd is wil betalen. Maar volgens LDH is paars-wit bereid hem te laten gaan als er 7 miljoen euro wordt geboden. Dat is het dubbele van het bedrag dat Anderlecht vijf jaar geleden voor hem betaalde.

Roland Juhasz heeft wel een vastgelegd bedrag in zijn contract waarvoor hij kan vertrekken. Dit is het gevolg van zijn gemiste transfer naar Glasgow Rangers van afgelopen zomer. Voor iets minder dan 4 miljoen euro mag hij nu weg. Desondanks hoopt Anderlecht dat de Hongaar komende zomer wil blijven. Kwalificatie voor de Champions League moet het overtuigingsmiddel worden.

Voor alle duidelijkheid: Anderlecht is bereid om mee te werken aan een transfer van beide spelers na het seizoen. In de winterstop mogen Biglia en Juhasz niet weg. Paars-wit rekent op hen om kampioen te worden en zich rechtstreeks te plaatsen voor de Champions League.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.