Gillet: "Wil vaste waarde worden bij Duivels"

WOENSDAG, 9 NOVEMBER 2011, 11:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een periode van afwezigheid mag Guillaume Gillet zich opnieuw Rode Duivel noemen. Hij heeft er alvast veel zijn in. "Hopelijk kan ik bij de nationale ploeg net zo beslissend zijn als ik bij Anderlecht de voorbije weken was."


"Omdat het vriendschappelijk is, hopen de spelers die geen titularis zijn op wat speeltijd", aldus Gillet. "De kans bestaat dat Leekens wat gaat uitproberen. Ik weet niet of en waar ik ga spelen, maar Leekens weet als geen ander waar ik het best rendeer. Ik hoop dat hij me in dezelfde rol zal uitspelen als bij Anderlecht, het is duidelijk dat ik op die positie goed mijn draai vind."

In het verleden maakte Gillet al meermaals deel uit van de nationale ploeg, maar nooit kon hij zich opwerken tot basiskracht. Dit wil hij nu veranderen. "Mijn doel is een vaste waarde te worden. Ik weet dat er veel concurrentie is, maar als ik mijn goede vorm bij Anderlecht blijf houden, kan ik misschien vaker bij de groep horen. Als het WK in Brazilië wordt gespeeld, zal ik dertig zijn. Om dat doel te halen, wil ik alles doen."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.