Nigeriaanse goalie gelinkt aan Anderlecht

ZATERDAG, 10 JULI 2021, 18:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Nigeriaanse website CompleteSports beweert dat Anderlecht geïnteresseerd is in Maduka Okoye, de 21-jarige doelman van Sparta Rotterdam en Nigeriaans international. Okoye zou volgens de Nigerianen de vervanger moeten worden van Hendrik Van Crombrugge als die deze zomer vertrekt.

Volgens CompleteSports verwacht Anderlecht dat Van Crombrugge deze zomer andere oorden opzoekt. Wij durven dat betwijfelen: niet alleen speelde de doelman vorig seizoen amper door een rugblessure, na de nakende verkoop van Albert Sambi Lokonga heeft paars-wit de nodige miljoenen al op zak.

Als Van Crombrugge vertrekt, komt Okoye in beeld. De 21-jarige, in Duitsland geboren en opgeleide doelman, speelt sinds vorige zomer bij Sparta Rotterdam. Hij schopte het er meteen tot speler van het jaar en is intussen ook de Nigeriaanse nummer één. Volgens CompleteSports wil Sparta minstens 5 miljoen euro en tonen ook AZ, Bournemouth en Stade Reims interesse. 

Okoye heeft bij Sparta nog een contract tot medio 2022, maar Sparta heeft een cluboptie om dat met twee jaar te verlengen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.