Stassin bezorgt Anderlecht gelijkspel tegen Utrecht

ZATERDAG, 10 JULI 2021, 14:35 - Garrincha

WEDSTRIJDEN In de eerste oefenwedstrijd van de dag speelde Anderlecht 1-1 geljik tegen FC Utrecht. De Nederlanders kwamen op slag van rust op voorsprong, maar na de pauze zorgde Lucas Stassin voor de gelijkmaker.

Utrecht won gisteren met 3-0 van AA Gent, maar tegen een jong Anderlecht kende het meer moeite. Op slag van rust kwam Utrecht op voorsprong via de Spanjaard Dalmau. Na de pauze waren er kansen over en weer Een kwartier voor tijd werd een poging van Anderlecht van de lijn gekeerd en trapte Colassin op de paal. Tien minuten voor affluiten was het dan toch raak via Lucas Stassin. Hij profiteerde van een gekraakt schot van Nils De Wilde.

Anderlecht speelde met heel wat jongeren, maar ook Lior Refaelov (aanvoerder), Bart Verbruggen, Mustapha Bundu, Bogdan Mykhaylichenko en Mohamed Dauda kwamen in actie.