Kljestan ontgoocheld over niet-selectie Amerika

DINSDAG, 8 NOVEMBER 2011, 13:59 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan ziet zijn sterke sportieve prestaties niet bekroond met een nationale selectie. De middenvelder is niet opgeroepen door Amerikaans bondscoach Jürgen Klinsmann. "Dit is een grote ontgoocheling", aldus Kljestan.


"Ik ben aan mijn beste periode bezig in mijn carrière en ben belangrijk voor Anderlecht", zegt Kljestan in Het Nieuwsblad. "Als ploeg zijn we top in België en Europees kunnen we ook mooie statistieken voorleggen. Maar naar wat ik gehoord heb, bekijkt bondscoach Klinsmann de matchen van Anderlecht niet. Dat is een grote ontgoocheling voor mij. Ik denk dat ik bij de nationale ploeg hoor en dat ik het veel kan bijbrengen."

"Ongeveer een maand geleden zou Klinsmann me opbellen, maar ik heb niets van hem gehoord. Ik heb niemand van de staf gehoord. Mijn doel is voor de nationale ploeg spelen en het wereldkampioenschap halen. Maar ja, wat kan je eraan doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.