Overzicht internationals Anderlecht

MAANDAG, 7 NOVEMBER 2011, 18:25 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

De komende 10 dagen staan terug in het teken van interlands, daardoor zal Jacobs het zonder enkele spelers moeten doen.


Gillet, Juhasz, Jovanovic, Safari en Wasilewski hebben enkele vriendschappelijke wedstrijden af te werken. Mbokani heeft zelfs een kwalificatiematch voor het WK2014 op het programma staan.

De jonge Anderlecht spelers; Badibanga, Musonda, Marecek gaan aan de slag bij hun beloftenelftal.

Gillet, Juhasz, Jovanovic, Safari en Wasilewski

Gillet, de enige paars-witte Belg die werd opgeroepen werd voor de Rode Duivels werkt de komende tien dagen twee vriendschappelijke duels af. Op vrijdag 11 november staat in Luik de partij tegen Roemenië gepland. Vier dagen later, op dinsdag 15/11, oefenen de Belgen in Parijs tegen Frankrijk.

Voor Jovanovic en Servië staan ook twee oefenmatchen op het programma. Op vrijdag 11/11 gaat Servië op bezoek bij Mexico en op 15 november staat een vriendschappelijke match tegen Honduras gepland.

Behrang Safari werd opgeroepen bij Zweden. De linksback oefent komende vrijdag tegen Denemarken en op dinsdag 15/11 staat een partij tegen Engeland op het programma.

Roland Juhasz werkt ook twee vriendschappelijke wedstrijden af met Hongarije. Op vrijdag 11/11 geeft Hongarije Liechtenstein partij en vier dagen later ontmoet Juhasz, Marcin Wasilewski, zijn collega in de paars-witte verdediging, tijdens het duel met Polen. Wasilewski en Polen komen overigens ook vrijdag al in actie, in de match tegen Italië.

Dieumerci Mbokani, de spits staat met Congo voor een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2014 tegen Swaziland. Die partij wordt afgetrapt op dinsdag 15 november 2011 in Congo.

Badibanga, Musonda en Marecek

Badibanga (België), Musonda (België) en Marecek (Tsjechië) zijn actief bij U21 van hun land.

Bron: RSCA




anderlecht-online forum