Van Holsbeeck op ziekenbezoek bij Vargas

VRIJDAG, 4 NOVEMBER 2011, 20:23 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck is vandaag op ziekenbezoek geweest bij Ronald Vargas. De Venezolaan viel uit in het bekerduel tegen Rupel Boom en werd afgelopen maandag geopereerd aan zijn patellapees.


"Door het drukke programma van Anderlecht heb ik de kans nog niet gehad om Ronald te bezoeken", vertelt Van Holsbeeck op de officiële site. "Ik had wel al gebeld, maar ik hield eraan om hem persoonlijk een bezoekje te brengen. Ronald heeft zo veel pech gehad dat hij die steun nodig heeft."

"De operatie is goed verlopen en hij moet nu voldoende weerbaarheid aan de dag leggen. Hij krijgt veel steun van zijn ploegmaats, de technische staf en de medewerkers van de club. In tijden van onheil besef je ook de solidariteit die binnen deze club heerst."

"En op de moeilijke momenten kan Ronald terugvallen op hét voorbeeld van mentale weerbaarheid: Marcin Wasilewski. Wij zullen er alles aan doen om Vargas opnieuw naar zijn beste niveau te brengen. Anderlecht gelooft meer dan ooit in de terugkeer van Ronald Vargas", aldus Van Holsbeeck.

Vargas: "Enorm blij met de vele steun"

Vargas zelf is overdonderd door alle steun die hij krijgt. "Ik ontvang dagelijks berichten van allerlei mensen binnen de club", zegt de Venezolaan. "Ik was ook bijzonder ontroerd door het t-shirt dat gedragen werd door de spelers tijdens de wedstrijden tegen Lierse en Sturm Graz. En dat de fans mijn naam blijven scanderen, getuigt van veel respect. Ik heb immers nog niet veel matchen gespeeld voor Anderlecht. Ik wil iedereen bedanken door er alles aan te doen om snel terug te keren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.