Gillet: "De lat wordt hoog gelegd"

DONDERDAG, 3 NOVEMBER 2011, 13:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet hoopt zijn doelpuntenreeks vanavond in Europa verder te zetten. Al hoopt hij zelf in de eerste plaats op een goede uitslag. "Gemakkelijk zal het niet worden, maar we moeten winnen. Zo simpel is het."


"De lat wordt hoog gelegd", zo vertelt Gillet in de kranten. "Door de 0-2 in Graz verwacht iedereen dat dit een makkelijke avond wordt voor ons. Toen hebben we de hele wedstrijd gecontroleerd en verdiend gewonnen. Maar in Europa weet je het nooit."

Topschutter

Een nieuw doelpunt van Gillet zou Anderlecht alvast goed helpen. Dat hij nu topschutter is in de competitie vindt hij mooi, maar het is geen doel op zich. "Ik plaag Mbokani er wel af en toe mee dat ik de topschutterslijst aanvoer, maar ik hoop dat hij mij snel voorbij steekt."

Niet alleen sportief loopt Gillet op wolkjes. In februari wordt hij een eerste keer vader. "Die zwangerschap geeft mij vleugels. Volgens mijn vriendin trapt de baby trouwens elke nacht een paar stilstaande fases in haar buik."

Rode Duivels

Door zijn goede prestaties hoopt Gillet ook weer in beeld te komen bij de Rode Duivels. Al wil hij zelf niet te hoog van de toren blazen. "Een selectie voor de nationale ploeg zou de bekroning zijn. Maar ik heb mij altijd voorgenomen om mij niet via de pers bij de Rode Duivels te praten."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.