Buitenlandse aanvallers gelinkt aan Anderlecht

DONDERDAG, 17 JUNI 2021, 22:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In buitenlandse media worden twee jonge spitsen aanvallers aan Anderlecht. Sky Sports spreekt van interesse in Yan Dhanda, terwijl het Catalaanse Sport beweert dat paars-wit interesse toont in Konrad de la Fuente van Barcelona.

Dhanda is een 22-jarige aanvallende middenvelder met Indische roots die bij Swansea in de Engelse tweede klasse vorig seizoen vooral bankzitter was. Toch verzamelde hij veertien basisplaatsen en dertien invalbeurten. Hij scoorde één keer. Dhanda heeft nog een contract voor één seizoen en de onderhandelingen over een verlenging slepen aan, aldus Sky Sports. Hij wil meer spelen en Anderlecht zou hem die kansen kunnen bieden.

In Spanje klinkt het dan weer dat Anderlecht meer dan gewone interesse toont in Konrad de la Fuente. Deze 19-jarige Amerikaanse linksbuiten is een product van de jeugdopleiding van FC Barcelona. Afgelopen seizoen zat hij achttien keer op de bank in de Primera Division, maar daar bleef het bij. In de Champions League mocht hij wel twee keer kort invallen. Hoewel vooral Marseille doordrukt om De la Fuente te halen, zouden ook Nice en Anderlecht interesse tonen, klinkt het bij Sport.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum