Jonge Franse spits in beeld

DONDERDAG, 17 JUNI 2021, 10:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Nieuwsblad schrijft vanmorgen dat Anderlecht meer dan gewone belangstelling toont in Evann Guessand, een 19-jarige Franse spits. Guessand werd afgelopen seizoen door OGC Nice uitgeleend aan Lausanne. In de Zwitserse hoogste klasse scoorde hij zeven keer en gaf hij vijf assists.

Anderlecht speurt de markt af en Guessand werd in detail doorgelicht. Guessand zijn contract bij Nice liep eind deze maand af, maar volgens Het Nieuwsblad heeft de club wel een optie gelicht om het eenzijdig te verlengen met een extra jaar. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 1,5 miljoen euro. Ook Newcastle en Southampton zouden interesse tonen in de Franse jeugdinternational.

Anderlecht ziet Guessand niet als de vervanger van Lukas Nmecha, maar als een jonge spits met potentieel die zich nog verder moet ontwikkelen. Als het Guessand aantrekt, komt er sowieso nog een extra aanvaller bij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.