Nmecha: "Veel liefde voor Anderlecht, maar..."

DINSDAG, 15 JUNI 2021, 13:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lukas Nmecha heeft nu zelf duidelijkheid geschept over zijn verdere toekomst en die ligt niet meer bij RSC Anderlecht. Niet verwonderlijk na het geweldige EK voor U21 dat hij er heeft opzitten. Wellicht trekt de Duitser naar de Bundesliga maar helemaal zeker is dat nog niet. 

De entourage van Nmecha bezorgde een perscommunique aan Het Laatste Nieuws, daarin laat de speler weten dat hij heel veel liefde voelt voor Anderlecht maar dat zijn toekomst ergens anders ligt.

“Ik voel veel liefde voor Anderlecht. Ik heb heel veel respect voor Vincent Kompany, het management en de technische staf, maar het is beter om elders mijn carrière te vervolgen. Ik wil de club bedanken voor alle kansen. Ook aan de fans wil ik ‘thank you' zeggen. Het is moeilijk om Anderlecht te verlaten, maar ik zal de club blijven volgen en wens iedereen veel succes. Anderlecht zit voor eeuwig in mijn hart.”

Paars-wit moet nu op zoek naar alternatieven in de spits want Nmecha was keuze nummer 1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.