Anderlecht start voorbereiding

MAANDAG, 14 JUNI 2021, 08:15 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht begint vandaag aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen met fysieke en medische proeven. Volgens Het Laatste Nieuws blijft Matt Miazga niet bij Anderlecht.

De gehuurde spelers zijn er alvast niet meer bij, er zijn wel heel wat uitgeleende spelers die zijn teruggekeerd en er zijn nog een deel spelers die van vakantie genieten zoals Sambi Lokonga.

Nieuwkomers Refaelov en Coosemans tekenen present, alsook Bundu en Vlap. Zij zouden een nieuwe kans krijgen om zich te bewijzen. Voor andere spelers wordt er een oplossing gezocht en zij zullen volgens Het Laatste Nieuws niet meetrainen met de A-kern. Het gaan om ovcerbodige spelers als Zulj, Bakkali, Vranjes en Adzic. Anderlecht plant een stage begin juli.

Het Laatste Nieuws is karig omtrent nieuws rond Miazga. Het vermeldt gewoon dat de Amerikaan in principe niet blijft en dat er naar een alternatief wordt gezocht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.