Mannaert was bijna manager van Anderlecht

WOENSDAG, 2 NOVEMBER 2011, 11:13 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck is bijna tien jaar manager van Anderlecht en wil de fakkel over drie jaar, als hij zestig wordt, doorgeven aan een jongere. Van Holsbeeck bevestigde dat men aan Vincent Mannaert had gedacht als zijn opvolger.


"Mannaert tekende vijf jaar geleden, voor er sprake was van Club Brugge, een contract bij Anderlecht. Maar om redenen die mij onbekend zijn is dat niet uitgevoerd", zei van Holsbeeck maandag in Studio 1. Mannaert werd algemeen directeur bij Zulte Waregem en stapte dit jaar over naar Club Brugge.

"Relatie met Club? Joker"

Verder gaf Van Holsbeeck ook toe dat de relatie met Club Brugge flink bekoeld is. Op de vraag of de relatie met de directie van Club Brugge goed was, haalde Van Holsbeeck in het programma zijn joker boven. Terwijl hij op dezelfde vraag over Standard meteen en volmondig 'ja' antwoordde.

"Het klopt dat het centrum van de rivaliteit is verschoven (van Standard, nvdr.) naar Brugge", aldus Van Holsbeeck. En of alle middelen voortaan zijn toegestaan om de tegenstander knock-out te slaan? "Wat ons betreft zeker niet. Wij blijven sportief."

Vooral de recente overstap van clubdokter Kristof Sas naar Club Brugge zou zwaar op de maag liggen in het Astridpark. In Brugge was dat dan weer het geval met de transfer van Ronald Vargas.

Bron: Studio 1/Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.