Marktwaarde Nmecha stijgt van 8 naar 12 miljoen euro

DINSDAG, 8 JUNI 2021, 08:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE We moeten eerlijk blijven, RSC Anderlecht zal écht goede papieren en stevige argumenten moeten hebben om Lukas Nmecha ook volgend seizoen in het Lotto Park te laten voetballen. Eén zaak spreekt alvast in hun voordeel, Nmecha zelf voelt zich heel goed bij de club.

Nmecha liet zich meer dan opmerken tijdens het EK U21, hij werd er topschutter en besliste de finale met het enige en winnende doelpunt. Transfermarkt.de trok zijn marktwaarde op van 8 naar 12 miljoen euro. Een bedrag waar ze zelfs bij Anderlecht even moeten slikken.

Wat wel in het voordeel spreekt van paars-wit is dat de Duitser zich goed voelt in Brussel en de club dankbaar is voor de kansen die hij er kreeg. Langs de andere kant wil hij ook doorgroeien, zelf zei hij vorige week nog dat hij zo snel mogelijk bij de eerste ploeg van de Mannschaft wil spelen. Vraag is dus of de Conference League aantrekkelijk genoeg is voor Nmecha om zich er te laten opmerken. 

Dat het gevoel en de sfeer bij Anderlecht goed is, bleek nog eens toen Nmecha na de gewonnen finale op het veld nog videobelde met Albert Sambi Lokonga.

Bron: HLN (PJC)anderlecht-online forum