"Jordan Lukaku moet doorbreken of ... vertrekken"

DINSDAG, 1 NOVEMBER 2011, 12:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Op de RTBF gaf Herman Van Holsbeeck ook meer uitleg over de situatie van sommige spelers. Thomas Chatelle lijkt nog maar weinig toekomst te hebben bij Anderlecht en ook Nathan Kabasele en Jordan Lukaku kwamen ter sprake.


Over Jordan Lukaku: "Jordan is een jongen met enorm veel kwaliteiten en uitzonderlijke fysieke mogelijkheden. Maar er wordt vaak vergeten dat Jordan nog jonger is dan Romelu. Bovendien is ‘broer zijn van’ niet altijd makkelijk om mee om te gaan."

Van Holsbeeck had nog een opmerkelijke uitspraak in petto over de jongste Lukaku. "Als hij zich bewust wordt van zijn potentieel, kan hij in de eerste ploeg spelen. Dit seizoen? Ik denk het niet, maar volgend jaar moet Jordan doorbreken bij Anderlecht ... of vertrekken."

Over Chatelle: "Chatelle is een grote meneer op menselijk vlak", zo zei de manager. "Ik denk dat hij na zijn carrière nog veel kan betekenen voor het voetbal. Tijdens de winterstop zullen we naar een gepaste oplossing zoeken."

Over Kabasele: "Kabasele is nog jong, maar hij heeft speeltijd nodig om zich te ontwikkelen. In januari zullen we met zijn entourage en de trainer bekijken of een uitleenbeurt tot de mogelijkheden behoort."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.