Lange lijst geïnteresseerden voor Sambi - vertrekt ook Cobbaut?

WOENSDAG, 26 MEI 2021, 22:59 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Albert Sambi Lokonga zou Anderlecht wel eens kunnen verlaten. Zelf gaf hij al aan een stap hogerop te willen zetten. Anderlecht lijkt ook wel geneigd te willen meewerken aan een transfer. Een aantal bronnen suggereren AC Milan, Sevilla, maar ook Bayern Munchen, Dortmund en RB Leipzig als geïnteresseerde clubs. 15 miljoen lijkt de ondergrens te worden voor paars-wit, al droomt het bestuur ongetwijfeld van meer. Wat er ook van aan is, het 'voorspel' van een nakende transfer lijkt te zijn gestart.

Daarnaast lijkt ook de deur op een kier te staan voor het vertrek van Elias Cobbaut. De centrale verdediger was lange tijd out met een blessure en kon bij zijn terugkeer toch de geblesseerd Hannes Delcroix niet doen vergeten. Mogelijk wil paars-wit dus munt slaan uit Cobbaut. 

Dat Timon Wellenreuther zal vertrekken, lijkt nu wel helemaal vast te staan met de komst van Collin Coosemans. Van een vertrek van Hendrik Van Crombrugge, is momenteel geen sprake meer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.