Sportieve staf krijgt vorm

DINSDAG, 18 MEI 2021, 11:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE RSC Anderlecht is al druk bezig met de sportieve staf om volgend seizoen aan te vatten. Enkele vaste waarden krijgen een contractverlenging maar er komt ook nieuw volk, Aaron Danks. De Engelsman komt over van de Engelse voetbalbond;

Danks heeft al de nodige ervaring opgedaan met jongeren. Bij de Engelse voetbalbond was hij assistent-coach bij de nationale U21.

Verder verlengt Anderlecht ook de samenwerking met de Performance-specialisten Bram Geers (Lead Physical Coaching), Niels Mathieu (Lead Physiotherapy), Stephanie Scheirlynck (Nutrition) en keeperstrainer Jelle Ten Rouwelaar.

“Het is belangrijk dat onze club kan bouwen op een stabiele sportieve structuur. In dat opzicht heeft RSCA het afgelopen seizoen geïnvesteerd in vaak jonge, gepassioneerde mensen die expert zijn in hun vakgebied", zegt Sports Director Peter Verbeke, "Hun honger en wil om zelf bij te leren en beter te worden passen perfect binnen de ambitieuze plannen die we hebben. Bram, Niels, Stephanie en Jelle zullen daarom belangrijk zijn in het verder uitbouwen en professionaliseren van het sportieve departement. Met de komst van Aaron hebben we gekozen voor iemand die perfect past in de manier waarop we het technisch-tactisch gedeelte van de sportieve werking willen structureren. Samen met Craig Bellamy zal hij de nodige ondersteuning bieden aan Vincent.”

Bron: rsca.beanderlecht-online forum