Halilhodzic hoopt op El Hadj voor Afrika Cup

DINSDAG, 18 MEI 2021, 06:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Een selectie voor de beloften van de nationale ploeg, waar hij trouwens al alle jeugdreeksen heeft doorlopen. Op een selectie voor de Rode Duivels is het nog even wachten voor Anouar Ait El Hadj. Bij Marokko willen ze hem wel meteen in de A-ploeg.

Geen EK met de grote jongens dus voor Ait El Hadj. In Marokko kunnen ze hem wel meteen een groot tornooi aanbieden, de Afrika Cup. Bondscoach van Marokko Vahid Halilhodzic geeft ook toe dat ze de middenvelder van dichtbij volgen maar meer wil hij er ook niet over kwijt.
"Ja, we volgen hem, maar meer wil ik daar niet over zeggen", aldus Halilhodzic.

Marokko oefent in juni tegen Ghana en Burkina Faso en zou Ait El Hadj dan willen uitnodigen. Gaat hij daarop in wil dat nog niet zeggen dat zijn kansen bij de Rode Duivels verkeken zijn, het gaat immers over oefenwedstrijden.

De voorkeur van de jonge middenvelder gaat nog altijd naar de Belgische nationale ploeg, hij doorliep er al alle jeugdreeksen. Maar als uiteindelijk blijkt dat de concurrentie te groot is kan hij dus nog altijd voor Marokko kiezen.Bron: HNB (Milan Augustijns)anderlecht-online forum