Overzicht huurlingen: Adzic scoort zijn derde

ZONDAG, 16 MEI 2021, 22:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN In Turkije en Nederland stond dit weekend de laatste speeldag op het programma. Toch zit het seizoen voor Luka Adzic er nog niet op. Met Emmen moet hij nog aan de bak in de barragematchen voor het behoud. Vandaag scoorde hij zijn derde van het seizoen.

Luka Adzic:Opende met zijn derde doelpunt van het seizoen voor Emmen de score tegen VVV. Emmen won met 0-4, maar ontsnapt niet aan barragematchen voor het behoud. Adzic werd na 70 minuten vervangen.
 
Mustapha Bundu:Kopenhagen versloeg Brondby met 2-1, maar Bundu kwam niet van de bank.
 
Sieben Dewaele: Bleef de hele wedstrijd op de bank bij Heerenveen, dat met 1-2 verloor van Sparta. Heerenveen eindigt het seizoen als twaalfde.
 
Landry Dimata:Voor het eerst sinds zijn aankomst speelde Dimata de hele wedstrijd voor Espanyol. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn ploeg met 0-2 verloor van Cartagena. Espanyol blijft met nog drie speeldagen te gaan wel leider.
 
Thierry Lutonda:RKC verloor met 3-0 bij Feyenoord. Lutonda mocht invallen na 74 minuten. De eindstand stond toen al op het bord.
 
Aristote Nkaka: Voor de zesde keer op rij speelde Nkaka de hele wedstrijd bij Paderborn. Er werd wel met 2-4 verloren van Greuther Fürth.
 
Bubacarr Sanneh:Aarhus won met 3-1 van Nordsjaelland, maar Sanneh zat niet in de kern.
 
Kenny Saief:Geen Saief in de kern bij Lecha Gdansk, dat met 2-1 verloor bi Jagiellonia Bialystok.
 
Isaac Kiese Thelin: Op de slotspeeldag verloor Kasimpasa met 2-1 bij Sivasspor. Thelin zat niet in de kern. Hij beëindigt zijn avontuur bij Kasimpasa met 21 basisplaatsen en negen competitiedoelpunten.
 
Michel Vlap:Vlap bleef de hele partij op de bank bij Bielefeld, dat 1-1 gelijk speelde tegen Hoffenheim. Vlap zijn laatste speelminuten dateren al van 3 april. Met nog één wedstrijd te spelen staat Bielefeld net boven de degradatiezone, maar zowel rechtstreekse degradatie als barragematchen kunnen nog.
 
Peter Zulj:Zulj kwam niet van de bank bij Göztepe dat op de laatste speeldag met 1-2 verloor van Besiktas.
 
Voor Zakaria Bakkali (Beerschot), Antoine Colassin (Zulte Waregem), Yevgen Makarenko (Kortrijk), Knowledge Musona (Eupen) en Ognjen Vranjes (Charleroi) is het seizoen afgelopen.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum