Verbruggen ook tegen Antwerp onder de lat

VRIJDAG, 7 MEI 2021, 05:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het lijkt erop dat Bart Verbruggen de resterende wedstrijden van de Champions Play Offs onder de lat zal staan. Ook tegen Antwerp neemt hij zijn plaats in doel in. RSC Anderlecht ziet in hem de ideale back-up voor Hendrik Van Crombrugge. 

Want het is wel degelijk de bedoeling dat Hendrik Van Crombrugge volgend seizoen de nummer 1 is onder de lat. 

Sportief directeur bij NAC, Tom Van De Abeele kent Verbruggen goed, ook voormalig T2 van Anderlecht, Arno van Zwam, kent de jonge doelman goed. Beide heren hebben niets dan lovende woorden voor Verbruggen en zien voor hem een grote toekomst weggelegd. Toch was men in Nederland een beetje verbaasd toen Anderlecht Verbruggen aantrok.
"Dat is nu net het mooie aan Anderlecht, leeftijd doet er niet toe. Als je goed genoeg bent, speel je. Verbruggen deed het goed tegen Brugge, het is nu afwachten hoe hij in de toekomst reageert op fouten en hoe hij daarmee zal omgaan. Maar volgens mij gaat hij daar heel goed mee omgaan", zegt van Zwam.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.