Verschaeren talmt met contractverlenging

DINSDAG, 4 MEI 2021, 08:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE RSC Anderlecht wacht nog altijd vol ongeduld op de handtekening van Yari Verschaeren. Zijn huidig contract loopt tot 2022. Financieel lijkt er zich geen probleem te vormen het is vooral sportief dat Verschaeren extra garanties wil. 

Sportief manager Peter Verbeke startte de onderhandelingen maanden geleden al op. "Ze kennen ons voorstel want we hebben maanden geleden al rond de tafel gezeten met Yari, zijn ouders en zijn makelaar. Tot op heden zijn ze daar nog niet op ingegaan. Yari weet dat de deur van mijn bureau altijd open staat. Hij kan en mag op elk moment komen tekenen."

Maar dat deed Verschaeren tot op heden nog niet, hij wil vooral sportieve garanties. "Hij krijgt bij ons alleen maar liefde en vertrouwen. Door blessures is hij wat afgeremd geweest waardoor hij zich nog niet volledig heeft kunnen ontwikkelen. Maar straks spelen we Europees, wat toch ook wel heel belangrijk is."

Anderlecht heeft ook het probleem dat Verschaeren wellicht mee mag naar het EK. Wat wel eens goed kan uidraaien voor de speler en minder voor Anderlecht. Als hij zich daar in de kijker kan spelen voor heel Europa zit de club toch in een zwakke positie als hij tegen dan niet heeft bijgetekend. "De beslissing ligt volledig bij Yari al wil ik hem ook geen extra druk opleggen. Ik kan hem ook moeilijk naar mijn bureau sleuren en hem daar laten zitten tot hij zijn handtekening gezet heeft. Het enige wat we kunnen doen is hopen dat hij ingaat op ons aanbod."

Bron: HNB (Jürgen Geril)anderlecht-online forum