Overzicht huurlingen: Thelin zit aan negen

MAANDAG, 3 MEI 2021, 22:39 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Het goede nieuws van de Anderlecht-huurlingen kwam dit weekend van Thierry Lutonda, Landry Dimata en opnieuw Isaac Kiese Thelin. De jongens in Denemarken vergaat het minder goed. Het overzicht van het afgelopen weekend.

Luka Adzic:Speelde 83 minuten bij Emmen, dat met 4-0 verloor van Ajax.

Mustapha Bundu:Kopenhagen versloeg Aarhus met 3-2. Bundu viel in na 67 minuten.

Sieben Dewaele: Mocht in de 90e minuut invallen bij Heerenveen. Het waren zijn eerste minuten sinds 6 december. Heerenveen speelde 2-2 gelijk tegen PSV.

Landry Dimata:Speelde 71 minuten bij Espanyol, dat met 3-0 won van Malaga. Met nog vijf wedstrijden te gaan staat Espanyol eerste met zes punten meer dan Mallorxa. Nummer drie Almeria volgt al op veertien punten. Nog twee puntjes en Espanyol is zeker van promotie naar de Primera Division.

Thierry Lutonda:Speelde voor de tweede week op rij de volledige negentig minuten bij RKC. Vaste linksachter Paul Quasten keek toe vanop de bank. RKC verloor met 1-3 van AZ.

Aristote Nkaka: Paderborn speelde dit weekend niet.

Bubacarr Sanneh:Aarhus verloor met 3-2 bij Kopenhagen. Sanneh bleef op de bank. De voorbije twee duels was hij invaller.

Kenny Saief: Speelde 67 minuten met Lechia Gdansk op bezoek bij Wisla Plock. Na zijn vervanging liep de score nog op van 0-1 naar 1-3. Lechia staat vierde.

Isaac Kiese Thelin: Won met Kasimpasa met 3-0 tegen Alanyaspor, dat vijfde staat. Thelin speelde de hele wedstrijd en scoorde het tweede doelpunt, al zijn negende sinds zijn uitleenbeurt. Door deze zege komt Kasimpasa weg van een degradatieplaats.

Michel Vlap:Bielefeld speelde dit weekend niet.

Peter Zulj: Keek geblesseerd toe hoe zijn Göztepe met 2-3 won bij Antalyaspor.

Voor Zakaria Bakkali (Beerschot), Antoine Colassin (Zulte Waregem), Yevgen Makarenko (Kortrijk), Knowledge Musona (Eupen) en Ognjen Vranjes (Charleroi) is het seizoen afgelopen.