Trebel: "Nooit getwijfeld aan Bruun Larsen"

MAANDAG, 3 MEI 2021, 08:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jacob Bruun Larsen bleek een gouden wissel te zijn. Hij kwam op het uur Yari Verschaeren vervangen en zorgde amper vijf minuten later voor de assist die leidde tot de gelijkmaker. Nog eens twintig minuten later zette hij RSC Anderlecht zowaar (tijdelijk) op voorsprong. 

De invalbeurt van Bruun Larsen was dus op zijn minst opvallend. De voorbije wedstrijden was hij al op de achtergrond verdwenen met invalbeurten die tot niets leiden. 
"Voor ons is dit in ieder geval geen verrassing", sprak Vincent Kompany na alfoop van de wedstrijd, "De codewoorden waren geduld en vertrouwen. Hij is nu eenmaal een jonge speler en die evolueren met ups en downs."

Ook Adrien Trebel treedt zijn coach bij, het was Bruun Larsen zelf die zichzelf teveel druk oplegde.
"Hij werd aanzien als één van de toptalenten en die druk speelde in zijn hoofd. We konden al langer zien dat hij kwaliteiten had, die toonde hij regelmatig op training. We hebben dan ook nooit aan hem getwijfeld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.