Vercauteren: "We zien wel wat gebeurt met Refaelov"

WOENSDAG, 28 APRIL 2021, 15:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Antwerp heeft nog steeds geen beslissing genomen of het Lior Refaelov nog zal inzetten tijdens de Champions' Play-offs. Dat liet coach Frank Vercauteren vandaag verstaan op zijn persconferentie. "Op tijd en stond zullen we als club een mededeling geven", zo vertelde hij.

"We gaan vandaag niet communiceren over Refaelov", zo opende Vercauteren vanmiddag zijn persconferentie voor de wedstrijd van vrijdag tegen Genk. "Ik vraag nog een beetje geduld. Ik weet dat dat voor iedereen moeilijk is, maar vandaag ga ik daar niet meer over zeggen. Er is een standpunt van de club, dat zal besproken worden en dan meegedeeld. We zien dan wel wat er gebeurt of niet gebeurt met Refaelov."

Refaelov trainde vandaag, net als gisteren, gewoon mee bij Antwerp. De kranten weten zelf dat hij gisteren in de typeploeg stond voor de wedstrijd tegen Genk. "Morgen traint hij in principe ook mee, tenzij er iets anders uit de bus komt", aldus nog Vercauteren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.