Officieel: Refaelov tekent voor twee jaar

MAANDAG, 26 APRIL 2021, 17:50 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Wat de laatste dagen in de lucht hing, werd nu ook officieel bevestigd door Anderlecht: Gouden Schoen Lior Refaelov heeft een contract voor twee jaar bij Anderlecht getekend. De Israëliër viert vandaag trouwens zijn 35ste verjaardag.

Refaelov was einde contract bij Antwerp dat hem na een huurperiode van Club Brugge kocht in 2019. Bij Brugge speelde hij 177 wedstrijden en scoorde hij 40 doelpunten. Bij Antwerp vond hij zijn beste niveau terug en dit seizoen scoorde hij al veertien maal, waaronder in de Europese campagne tegen Tottenham. Als beloning voor zijn sterke periode ontving Refaelov de Gouden Schoen in januari.

"Refaelov past in het voetbal dat Anderlecht voor ogen heeft", aldus Peter Verbeke. Hij voegt toe dat de ervaring, drive en professionalisme van Refaelov een voorbeeld kunnen zijn voor de jonge spelers. 

De vraag is nu wat Antwerp gaat doen met Refaelov voor de rest van het seizoen in de Champions Play-offs, waarin het uiteraard tweemaal tegen Anderlecht speelt. Simen Juklerod, die ook einde contract was, tekende in de wintermercato bij Genk en vertoeft sindsdien in de B-kern van de Great Old.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.