Samenwerking met club van CEO Donvil

MAANDAG, 26 APRIL 2021, 14:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Anderlecht heeft een samenwerkingsverband afgesloten met KFC Wambeek Ternat. Bij de Vlaams-Brabantse eersteprovincialer is Jos Donvil, die recent Karel van Eetvelt opvolgde als CEO bij Anderlecht, voorzitter.

Wambeek Ternat is al de negende lokale club waarmee Anderlecht gaat samenwerken inzake jeugdopleiding. "KFC Wambeek Ternat is een groeiende aantrekkingspool van talent en Anderlecht wil de club helpen om dat groeiende succes te versterken", zo klinkt het in een persmededeling. "Door hen op te nemen in ons netwerk van partnerclubs, versterken we onze lokale verankering en kunnen we jonge talenten de kans geven om door te groeien tot op het hoogste niveau."

Wambeek Ternat zelf is uiteraard ook tevreden. "De Anderlecht-jeugdopleiding staat bekend als de beste in België en daar leren we uiteraard graag van bij. Door dit partnership brengen we extra kennis naar onze trainersstaff. Zij zullen deelnemen aan clinics en workshops die Anderlecht organiseert en de verschillende clubs binnen het partnernetwerk van Anderlecht delen hun kennis. Dit zal ons helpen om de kwaliteit van onze jeugdopleiding nog te versterken in de toekomst."

Eerder sloot Anderlecht al samenwerkingsverbanden af met Berchem Sport, KFC Turnhout, KFC Heur-Tongeren, Eendracht Mazenzele Opwijk, KSV Oudenaarde, Tempo Overijse en KRC Mechelen en Beersel Drogenbos.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.