Overzicht huurlingen: Thelin en Dimata trefzeker

DINSDAG, 20 APRIL 2021, 09:33 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Isaac Kiese Thelin en Landry Dimata vonden het voorbije weekend opnieuw de weg naar doel. Thelin scoorde twee keer, Dimata één keer. Verder valt vooral Aristote Nkaka op. Een week na zijn eerste basisplaats bij Paderborn speelde hij dit weekend opnieuw de hele wedstrijd.

Luka Adzic: Geen competitie voetbal in Nederland dit weekend wegens de bekerfinale.

Zakaria Bakkali: Mocht bij Beerschot voor het eerst starten en speelde 66 minuten mee tegen Charleroi. Beerschot verloor met 3-0. Beerschot plaatste zich niet voor de Europe Play-offs, waardoor het seizoen van Bakkali erop zit.

Mustapha Bundu: Bleef de hele partij op de bank bij Kopenhagen, dat 2-2 gelijk speelde tegen Nordsjaelland.

Antoine Colassin: Viel na 66 minuten in bij Zulte Waregem dat met 2-7 verloor van AA Gent. Zulte Waregem plaatste zich niet voor de Europe Play-offs, waardoor het seizoen van Colassin erop zit.

Sieben Dewaele: Geen competitie voetbal in Nederland dit weekend wegens de bekerfinale.

Landry Dimata: Dimata scoorde zijn derde voor Espanyol, maar het leverde slechts een punt op tegen Almeria (1-1). Espanyol blijft wel leider met drie punten meer dan de nummer twee. Dimata speelde 76 minuten.

Thierry Lutonda: Geen competitie voetbal in Nederland dit weekend wegens de bekerfinale.

Yevgen Makarenko: Speelde de hele wedstrijd met Kortrijk tegen KV Mechelen, maar verloor met 1-4. Kortrijk plaatste zich niet voor de Europe Play-offs, waardoor het seizoen van Makarenko erop zit.

Knowledge Musona: Won met Eupen met 2-3 bij Charleroi. Werd na 76 minuten gewisseld. Eupen plaatste zich niet voor de Europe Play-offs, waardoor het seizoen van Musona erop zit.

Aristote Nkaka: Stond zowel dit als vorig weekend in de basis bij Paderborn en speelde telkens de hele partij. Zijn eerste basisplaatsen van het seizoen. Vrijdag tegen Braunschweig bleef het 0-0.

Bubacarr Sanneh: Speelde de hele wedstrijd met Aarhus tegen Brondby (2-2).

Kenny Saief: Geen Saief bij Lechia Gdansk, dat 2-2 gelijk speelde tegen Piast Gliwice.

Isaac Kiese Thelin: Zette Kasimpasa met twee doelpunten op een 0-2-voorsprong tegen Gaziantep, maar na zijn vervanging in de 70e minuut kwam de thuisploeg terug tot 2-2.

Michel Vlap: Bleef de hele wedstrijd op de bank bij Bielefeld, dat 0-0 gelijk speelde tegen Augsburg.

Ognjen Vranjes: Ontbrak tegen Eupen door een blessure aan de hamstrings. Charleroi verloor met 2-3. Charleroi plaatste zich niet voor de Europe Play-offs, waardoor het seizoen van Vranjes erop zit.

Peter Zulj: Viel bij Göztepe in na 72 minuten, maar de 1-3-nederlaag tegen Galatasaray was dan al een feit.