Miazga: "We mogen hoog mikken"

MAANDAG, 12 APRIL 2021, 07:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matt Miazga was weer meer dan een betrouwbare pion in de verdediging. De Amerikaan was ook superoptimistisch na afloop van de wedstrijd want deze ploeg is tot veel in staat volgens hem. Of dat een garantie is dat hij blijft, daarvoor is het nog te vroeg. 

Miazga kwam in oktober vorig jaar RSC Anderlecht versterken op huurbasis. In principe keert hij op het einde van het seizoen terug naar Chelsea want een aankoopoptie is er niet. Of misschien vinden alle partijen een oplossing en voetbalt hij ook volgend seizoen in het Lotto Park. Maar om daar aan te denken is het volgens de verdediger nog te vroeg. 
Nu vooral genieten van de overwinning tegen Club Brugge.

"Dit zijn héél belangrijke drie punten voor ons. Het is een woeilig seizoen geweest met hoogtes en laagtes maar op de belangrijke momenten stonden we er toch vaak. Deze ploeg is tot veel in staat en mag dus hoog mikken. Dus ja, waarom niet de tweede plaats", zei Miazga na afloop.

Hoe lovend hij was over de prestatie zo afwijkend bleef hij over zijn toekomst. "Misschien is het te vroeg om daar nu over te praten. Ja, ik ben hier graag maar zo een beslissing hangt niet alleen van mij af."

Bron: HLN (TLB)anderlecht-online forum