"Veel op training, té weinig in een wedstrijd"

ZONDAG, 11 APRIL 2021, 21:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een zure nederlaag volgens Philippe Clement. Hij kijkt dan vooral naar enkele spelers van zijn ploeg die hun taak niet deden. En dan die goal van Albert Sambi Lokonga. Clement kon niet laten om te onderstrepen dat het een "lucky goal" was. Maar dat was buiten Kompany gerekend.

"Er waren teveel verdedigende fouten in ons spel", zegt Clement eerlijk om daarna het prachtige afstandsschot van Albert Sambi Lokonga onder de loep te nemen, "En dan nog eens een afstandsschot dat een rare curve krijgt. Vincent zal dat wel beter weten dan ik of Sambi echt zoveel van die effectballen geeft op een rare manier", richtte Clement zich met een grijns tot Kompany.

Kompany bleef zoals altijd zijn koele nuchtere zelf en reageerde met een innemelijke glimlach: "Oh ja hoor, veel op training, alleen té weinig in de wedstrijden." Clement besluitte met een droge: "Ah, oké".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.