"In deze fase zijn punten het belangrijkste"

VRIJDAG, 9 APRIL 2021, 13:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS En of Vincent Kompany uitkijkt naar de wedstrijd van zondag. De opdracht blijft altijd dezelfde: de drie punten én Play-off 1 veilig stellen. Het zijn dit soort wedstrijden waaruit zijn spelers het meeste leren, volgens de coach, het liefst van al speelt hij tien keer tegen Brugge. 

Eén ding is zeker, er wordt bij RSC Anderlecht uigekeken naar de wedstrijd van zondag. "Dit soort wedstrijden zijn de beste leerschool voor mijn spelers. Ik zou ze dus wel tien keer willen spelen. We hebben er gewoon zin in. Of we nu beter zijn dan onze vorige confrontatie ? Dat zal zondag duidelijk worden. Al besef ik dat in deze fase de punten het belangrijkste zijn."

“Maar  ik wil kunnen antwoorden na die 0-3. Anderlecht-Club is áltijd speciaal. Ik kan met inbeelden dat de spelers van Club extra gemotiveerd zullen zijn, ondanks hun grote voorsprong. Wel, wij ook. Als trainer is het makkelijker om op te bouwen naar zo'n match. Iedereen is automatisch scherper en meer geconcentreerd.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.