Overzicht huurlingen: Adzic scoort (video)

WOENSDAG, 7 APRIL 2021, 10:16 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Na ruim twee maanden blessureleed maakte Zakaria Bakkali afgelopen weekend zijn debuut voor Beerschot. In Spanje stond Landry Dimata twee keer in de basis. En in Nederland droeg Luka Adzic zijn steentje bij aan een belangrijke overwinning voor Emmen. Het overzicht van de Anderlecht-huurlingen.

Luka Adzic: Boekte met Emmen een 3-1-zege tegen RKC en laat ADO Den Haag zo alleen achter op de laatste plaats. Adzic scoorde na 17 minuten de 2-0, zijn tweede doelpunt in zes wedstrijden. Na 78 minuten mocht hij gaan rusten.

Zakaria Bakkali:Maakte na een blessure eindelijk zijn debuut bij Beerschot. Op bezoek bij Cercle Brugge mocht hij na 65 minuten invallen. De 2-1-eindstand stond toen al op het bord.

Mustapha Bundu:Viel na 75 minuten in bij Kopenhagen, dat met 2-1 won van Randers.

Antoine Colassin: Bleef op de bank bij Zulte Waregem, dat met 2-1 won van Eupen.

Sieben Dewaele: Zat niet in de kern bij Heerenveen, dat met 1-2 verloor van Ajax.

Landry Dimata:Speelde donderdag 57 minuten met Espanyol, maar scoorde niet in de 4-0-zege tegen Fuenlabrada. Zondag kreeg hij 70 speelminuten tegen Albacete. Ook hier (0-3 winst) scoorde hij niet.

Thierry Lutonda:Viel tegen Emmen (3-1 verlies) in na 62 minuten.

Yevgen Makarenko:Viel tegen Club Brugge in na 66 minuten. Kortrijk verloor met 1-2.

Knowledge Musona:Speelde 74 minuten met Eupen tegen Zulte Waregem. Eupen verloor met 2-1.

Aristote Nkaka: Bleef op de bank bij Paderborn, dat met 2-1 verloor bij Nürnberg.

Bubacarr Sanneh:Viel na 80 minuten in bij Aarhus, dat met 2-0 verloor van Nordsjaelland..

Kenny Saief: Viel na 85 minuten in bij Lechia Gdansk, dat met 3-1 won van Lubin.

Isaac Kiese Thelin: Speelde voor Kasimpasa de volledige wedstrijd tegen Besiktas en miste in de 56e minuut een strafschop. Kasimpasa won wel met 1-0.

Michel Vlap: Speelde met Bielefeld 1-1 gelijk bij Mainz. Vlap werd na 62 minuten vervangen.

Ognjen Vranjes: Terug na corona, maar bleef de hele wedstrijd op de bank bij Charleroi, dat 1-1 gelijk speelde tegen Moeskroen.

Peter Zulj: Mocht zaterdag pas in de toegevoegde tijd invallen tegen Kayserispor (1-1), Gisteren tegen Rizespor (2-0 winst) mocht hij de eerste 66 minuten meespelen.

Bekijk hier het doelpunt van Luka Adzic (vanaf minuut 3:58)