Van Laere ruilt Anderlecht voor tweede amateurklasse

VRIJDAG, 26 MAART 2021, 22:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD De 19-jarige Bram Van Laere trekt na dit seizoen de poorten van Neerpede definitief achter zich dicht. De middenvelder, die ook rechts achteraan kan spelen, keert terug naar zijn heimat en tekent een contract voor Lokeren-Temse in de tweede amateurklasse.

Anderlecht pikte Van Laere in 2017 op bij Lokeren en schopte het tot de U21. Daar kon hij zich echter niet doorzetten en dus verhuurt paars-wit hem sinds de winterstop aan Waasland-Beveren. Wanneer de uitleenbeurt in mei afloopt, keert hij dus niet terug naar Anderlecht, maar verhuist hij naar de Waaslandse buren van Lokeren-Temse.

"Vanzelfsprekend ben ik blij terug op Daknam te kunnen spelen, daar begon mijn voetbalverhaal uiteindelijk toch", vertelt hij op de website van zijn nieuwe club. "Ik zou heel graag met de club een stapje hogerop willen zetten. Ik geef er de voorkeur aan om de link te zijn tussen verdediging en aanval, centraal op het middenveld leef ik me het liefste uit." 

"Mijn eerste ambitie is natuurlijk me te integreren en speelminuten te verzamelen. Ik ken geen jongens persoonlijk, maar ik weet wel dat er talent zit in deze groep. Me in het eerste elftal werken zal dus al geen sinecure zijn, maar ik ga er natuurlijk wel volop voor.”

Bron: KSC Lokeren-Temseanderlecht-online forum