Overzicht internationals: winst Murillo en Bruun Larsen

VRIJDAG, 26 MAART 2021, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Met Amir Murillo en Jacob Bruun Larsen kwamen er gisteren twee Anderlecht-spelers in actie met hun nationale ploeg. Beide kunnen terugblikken op een geslaagde avond. Alle twee wonnen ze hun interland.

Murillo won met Panama de eerste wedstrijd in de WK-kwalificatie tegen Barbados met 1-0. De Anderlecht-verdediger speelde de hele wedstrijd.

Ook het Denemarken van Bruun Larsen boekte een 1-0-zege. Zij versloegen in hun eerste wedstrijd van de EK-eindronde voor U21 Frankrijk. Bruun Larsen speelde de hele wedstrijd.

Matt Miazga en Kemar Lawrence kwamen niet in actie tijdens de oefeninterland tussen de VS en Jamaica.

In Afrika boekte Bubacarr Sanneh succes. De verdediger plaatste zich met Gambia voor het eerst in de geschiedenis van het land voor de Africa Cup na een 1-0-zege tegen Angola. Ook Sanneh speelde de hele wedstrijd.

Ook het Zimbabwe van Knowledge Musona won met 0-1 en mag naar de Africa Cup. Musona speelde eveneens de volle negentig minuten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.