"Hopelijk niet tegen Anderlecht in Champions League"

MAANDAG, 22 MAART 2021, 11:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De droomtransfer van Tine De Caigny nadert met rasse schreden. De kans is zelfs groot dat ze met Hoffenheim zal aantreden in de Women Champions League. Maar voor ze daaraan denkt wil ze eerst gepast afscheid nemen bij RSC Anderlecht met de titel uiteraard. 

De dames van Hoffenheim staan momenteel op de derde plaats met vijf punten voorsprong op eerste achtervolger Potsdam. "Hopelijk kunnen ze die plaats vashouden", zegt De Caigny over haar toekomstige werkgever, "De eerste drie mogen naar de Women Champions League. De derde moet eerst nog door de voorrondes geraken."

De kans bestaat natuurlijk dat ze in die voorrondes RSC Anderlecht treft. "Liever niet. Het zou toch wel vreemd aanvoelen om tégen RSC Anderlecht te voetballen. Nu wil ik vooral blijven scoren voor paars-wit en het liefst van al het seizoen afsluiten met het maximum aan punten, een unicum. Maar de concurrentie staat ook niet stil en wordt alsmaar sterker. We hebben dus nog enkele moeilijke wedstrijden voor de boeg. Vooral AA Gent zal een geduchte tegenstander worden, ze blijven maar groeien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.