"Als Kompany je wil is dat een compliment"

VRIJDAG, 19 MAART 2021, 12:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vorig jaar werd Josh Cullen bij de Ierse selectie gehaald omdat andere spelers moesten afhaken, deze keer is hij er van de eerste keer bij. Iets wat hij te danken heeft aan RSC Anderlecht, zegt hij zelf. Hij heeft zich zijn overstap naar Brussel dan ook nog geen moment beklaagd.

Tijdens de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen zat scout van de Ierse nationale ploeg  Ruaidhri Higgins in de tribune. Cullen hoorde pas achteraf van zijn aanwezigheid. "Hij stuurde mij na de wedstrijd een bericht dat hij in de tribune aanwezig was en dat wat hij gezien heeft goed was. Zo zie je maar dat je elke wedstrijd weer het beste van jezelf moet geven, je weet nooit wie er eventueel meekijkt."

RSC Anderlecht

Cullen maakte de overstap naar Brussel tijdens de toegevoegde transferperiode in oktober. "Ik zat in quarantaine toen de interesse van Anderlecht echt concreet was. Ik moest niet weg bij West Ham, de trainer heeft mij de vrije keuze gelaten. Maar als je dan hoort dat Vincent Kompany je erbij wil hebben, dan is dat een compliment en twijfel je niet."

"Ik weet trouwens niet of de Belgische competitie genoeg respect krijgt. Je moet maar eens kijken wie hier in het verleden allemaal gespeeld heeft en nu in de Premier League actief is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.