Nieuwe webpoll: wanneer is het seizoen geslaagd?

WOENSDAG, 17 MAART 2021, 15:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Nu Anderlecht verloor in de halve finales van de Beker van België, is duidelijk dat het voor het vierde jaar op rij geen prijs pakt. Paars-wit richt nu de pijlen op Play-Off 1. In onze nieuwe poll willen we weten hoe over dit seizoen denkt. Wanneer is het seizoen van Anderlecht voor u geslaagd?

Kunnen we over een geslaagd seizoen spreken wanneer Anderlecht Play-Off 1 haalt? Moet het daarin ook goede presteren? Of legt u de lat wat lager en is winst in Play-Off 2 ook al goed? Het kan ook zijn dat de resultaten van dit seizoen u minder kunnen schelen en u vooral een basis wil zien om volgend seizoen goed te presteren? Of vindt u dat het seizoen sowieso mislukt is?

Laat het ons weten in de nieuwe webpoll. Je vindt hem op de startpagina per taal en via deze link.

Vorige webpoll: liefst Vlap gehouden

In de vorige webpoll wilden we weten welke van de in de winter verhuurde spelers u liefst zag blijven. Michel Vlap haalde 30 procent van de stemmen. Landry Dimata en Antoine Colassin kregen elk zo'n 20 procent van de stemmers achter zich. Eén stemmer op vijf betreurt geen enkele vertrekker.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.