Overzicht huurlingen: Zulj, Vlap en Bundu lijken basisplaats kwijt

DINSDAG, 16 MAART 2021, 14:12 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De uitleenbeurten van jongens als Bundu, Vlap en Zulj lijkt niet het verhoopte resultaat te krijgen. Alle drie begonnen ze sterk bij hun huurclubs, maar de laatste wedstrijden zijn ze vervallen tot anonieme invallers. Ook dit weekend. Het overzicht.

Luka Adzic: Speelde 73 minuten met Emmen, dat 1-1 gelijk speelde tegen Groningen.

Zakaria Bakkali:Beerschot speelde dit weekend niet. Bakkali is nog steeds geblesseerd.

Mustapha Bundu:Wederom slechts invaller bij Kopenhagen Tegen Midtjylland kwam hij al na 21 minuten tussen de lijnen, maar in minuut 85 mocht hij al gaan douchen. De wedstrijd eindigde op 0-0. De laatste vier wedstrijden begon Bundu telkens op de bank.

Antoine Colassin: Zulte Waregem speelde dit weekend niet.

Sieben Dewaele: Zat niet in de kern bij Heerenveen dat met 3-1 verloor bij Willem II.

Landry Dimata:Diep in blessuretijd redde Espayol een punt tegen middenmoter Mirandes: 2-2. Dimata viel in na 55 minuten.

Thierry Lutonda:Viel tegen Sparta na 54 minuten in bij een 0-0-stand. RKC verloor uiteindelijk met 2-0.

Yevgen Makarenko:Kortrijk speelde dit weekend niet. Makarenko is nog steeds geblesseerd.

Knowledge Musona:Verloor met Eupen in de halve finales van de Beker van België met 0-1 van Standard. Musona werd na 75 minuten vervangen.

Aristote Nkaka: Zat wegens een lichte blessure niet in de kern bij Paderborn, dat met 0-2 won bij St. Pauli.

Bubacarr Sanneh:Miste de wedstrijd tegen Randers door schorsing. Aarhus speelde 1-1 gelijk.

Kenny Saief: Na twee wedstrijden afwezigheid viel Saief dit weekend in aan de rust. Met hem tussen de lijnen scoorde Lecha Gdansk twee keer tegen Wisla Krakau, uitslag 2-0.

Isaac Kiese Thelin:Na vijf wedstrijden op een rij met een doelpunt scoorde deze keer niet. Zijn Kasimpasa speelde 1-1 gelijk tegen Konyaspor. Een kwartier voor tijd mocht hij gaan rusten.

Michel Vlap: Verloor met Bielefeld met 0-2 van Werder Bremen. Vlap viel na 62 minuten in bij een 0-1-achterstand. In de laatste vier wedstrijden begon Vlap drie keer op de bank.

Ognjen Vranjes: Speelde met Charleroi vrijdag 1-1 gelijk tegen Club Brugge. Speelde de hele wedstrijd en kreeg in de toegevoegde tijd een gele kaart, zijn eerste in zeven matchen bij Charleroi.

Peter Zulj: Mocht bij een 3-0-achtertand invallen bij Göztepe tegen Ankaragücü. Er werd niet meer gescoord. Na opvallende eerste wedstrijden met verschillende doelpunten lijkt Zulj zijn basisplaats kwijt. Sinds begin februari begon hij in zeven wedstrijden vijf keer op de bank.