"Gebruik Trebel"

VRIJDAG, 12 MAART 2021, 16:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vorige zondag warmde Adrien Trebel op langs de zijlijn en stond op gegeven moment volledig klaar om in te vallen. Uiteindelijk mocht hij terug plaatsnemen op de bank. Walter Baseggio breekt nu een lans voor de Fransman: Hij is er, gebruik hem dan ook.

Baseggio ziet in Trebel de ideale ervaring die RSC Anderlecht nu mist. "Ik weet het, niet iedereen is fan van hem, maar hij is er en hij heeft de ervaring, gebruik hem dan ook. Bovendien heeft hij ook het lef en durf om risico in zijn spel te leggen. Iets wat je in deze fase van de competitie toch nodig hebt."

Anderlecht-waardig middenveld

Baseggio ziet ook een voordeel in met twee spitsen spelen: "In mijn tijd waren Aruna en Jestrovic de spitsen van dienst, ik moest hen bedienen. Elf gewonnen wedstrijden op een heel seizoen is gewoon té weinig. Deze situatie doet echt pijn. Sambi heeft het nog moeilijk om een ploeg op sleeptouw te nemen, Trebel kan daarmee helpen. Met hen heb je een Anderlecht-waardig middenveld. Zondag wordt cruciaal. Ofwel ga je volledig ten onder ofwel ga je met een geweldig gevoel de laatste vier wedstrijden aanvatten. Dus ik zou toch maar eens Trebel zetten."



anderlecht-online forum