"Desnoods steken ze mij bij de U12, ik blijf"

VRIJDAG, 12 MAART 2021, 12:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ognjen Vranjes speelt op uitleenbasis bij Charleroi. Als hij terugkijkt zou hij nooit voor RSC Anderlecht gekozen hebben, zegt de Bosniër eerlijk. Zijn riant loon is nu de grootste rede dat hij zijn tijd uitdoet in Brussel, hij ligt er nog onder contract tot 2022.

Vranjes heeft respect voor Vincent Kompany en ze hebben ook nog regelmatig contact. Maar dat zijn verhaal uit is bij RSC Anderlecht, daar is de Bosniër zeker van. Er was interesse van andere clubs maar die struikelden allemaal over het hoge loon. Hetzelfde loon waardoor Vranjes niet meteen denkt aan vertrekken.

"Andere clubs kunnen mijn verdiensten bij Anderlecht niet evenaren. Het is wat het is. Want mijn loon is een argument om de rit uit te zitten. Desnoods zet Anderlecht mij bij de U12, dan nog zou ik er niet voor terugdeinzen om te blijven."

"Het is in ieder geval voorbij, ik heb geen toekomst bij Anderlecht. Misschien kan Charleroi mij ook nog volgend seizoen huren. Kon ik de tijd maar terugdraaien, dan was ik waarschijnlijk nooit naar Anderlecht gekomen. In ieder geval ben ik Charleroi dankbaar voor het vertrouwen in mij. Ik wil hen daar ook voor terugbetalen door mijn stempel te drukken. Dat is mij overal gelukt, behalve bij RSC Anderlecht."

Bron: HLN (Pieter-Jan Calcoen)anderlecht-online forum