"Het was niet verstandig om aan te modderen"

WOENSDAG, 10 MAART 2021, 09:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hannes Delcroix gaat onder het mes en mag dus een kruis over zijn seizoen en het EK trekken. Men kon de verdediger oplappen en nog enkele wedstrijden laten spelen met het risico dat de blessure alleen maar ernstiger zou worden. Uiteindelijk koos men voor de korte pijn.

Papa Dominique Delcroix weet dat het een serieuze opdoffer is voor zijn zoon maar ook dat hij die wel te boven zal komen. "Hij zal hier sterker uitkomen ook al komt de klap nu even hard aan. Maar het was gewoon de beste oplossing voor zijn verdere carrière. Oplappen en nog even verder spelen én de blessure alleen maar erger maken was geen verstandige beslissing. Nu kan hij revalideren en zich volledig richten op volgend seizoen."

EK

Een selectie voor het EK behoorde tot de mogelijkheden en ook Delcroix zelf geloofde erin. "Hij was goed bezig, zijn geloof in een selectie was dus ergens wel terecht. We hebben hem wel altijd met de voetjes op de grond gehouden. Maar hij weet ook wel dat er nog veel grote tornooien aankomen", aldus vader Delcroix.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.