Overzicht huurlingen: Adzic opnieuw beslissend

MAANDAG, 1 MAART 2021, 20:54 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Zowel in Denemarken als in Turkije stonden Anderlecht-huurlingen tegenover elkaar. In Nederland was Adzic ook bij zijn tweede basisplaats beslissend en boekte Emmen zo een tweede zege op rij. Het overzicht van de verhuurde spelers.

Luka Adzic: Tweede basisplaats voor Adzic, tweede overwinning voor Emmen. De hekkensluiter versloeg Utrecht met 0-1. Net als vorige week was Adzic beslissend. Na een kwartier maakte Adzic een actie op links, wurmde hij zich langs twee verdedigers en in de rebound scoorde Peña. Een kwartier voor tijd mocht Adzic gaan rusten. Bekijk hier een samenvatting van de partij (doelpunt helemaal in het begin).

Zakaria Bakkali:Ontbrak door een blessure bij Beerschot, dat 2-2 gelijk speelde tegen Moeskroen.

Mustapha Bundu:Begon op de bank in de wedstrijd tegen Aarhus. Viel in na 65 minuten bij een 2-3 achterstand. In de toegevoegde tijd maakte Kopenhagen nog 3-3.

Antoine Colassin: Viel in de toegevoegde tijd in bij Zulte Waregem. Essevee versloeg Kortrijk met 1-2.

Sieben Dewaele: Sukkelt al enkele weken met een blessure en was daardoor niet van de partij toen Heerenveen vrijdag met 4-1 verloor bij Zwolle.

Landry Dimata:Viel in na 71 minuten. Espanyol won met 1-0 van Sabadell.

Thierry Lutonda:Bleef op de bank bij RKC, dat 0-0 gelijk speelde tegen ADO Den Haag.

Yevgen Makarenko: Blesseerde zich deze week aan de knie op training en staat naar verwachting een maand aan de kant. Zijn Kortrijk verloor met 1-2 van Zulte Waregem.

Knowledge Musona:Speelde 70 minuten bij Eupen, dat met 0-2 won bij STVV.

Aristote Nkaka: Zat opnieuw niet in de selectie bij Paderborn, dat met 2-1 won tegen Sandhausen.

Bubacarr Sanneh:Speelde de hele wedstrijd met Aarhus tegen FC Kopenhagen (3-3). Kreeg geel.

Kenny Saief: Geen Saief in de kern bij Lecha Gdansk. Zonder de Anderlecht-man won Gdansk met 0-1 bij Stal Mielec.

Isaac Kiese Thelin:Ontbrak door een blessure bij Kasimpasa, dat met 1-0 verloor bij Göztepe. Oud-Anderlecht-speler Luckassen kreeg al na een kwartier rood, zijn tweede rood in zes wedstrijden.

Michel Vlap: Begon op de bank bij Bielefeld, dat op bezoek ging bij Borussia Dortmund. Viel in na 62 minuten, maar kon niet beletten dat de Bielefeld nog een derde doelpunt om de oren kreeg: 3-0.

Ognjen Vranjes: Speelde met Charleroi de hele wedstrijd tegen Genk. Charleroi verloor met 1-2.

Peter Zulj: Mocht aan de rust invallen bij Göztepe in de thuiswedstrijd tegen Kasimpasa. De 1-0-eindstand stond toen al op het bord